Više
O nama

Uspješne priče

 

 

 

 

 

 

 

 

ZAGREB, HRVATSKA

PLIVA je vodeća farmaceutska kompanija u Jugoistočnoj Europi te najveća u Hrvatskoj utemeljena 1921. godine. Od 2008. godine članica je Teva grupe, jednog od najvećih svjetskih proizvođača generičkih lijekova.
Uspješna suradnja Plive i Montelektra traje više od 20 godina, a u tome razdoblju Montelektro je implementirao niz rješenja koji su doprinijeli poboljšanju Plivinih proizvodnih procesa: poput sustava automatizacije reaktora za proizvodnju infuzijskih otopina, rekonstrukcije i automatizacije sustava upravljanja centrifugom, rekonstrukcije sustava za automatizaciju proizvodnje OTC-a, skladišta zapaljivih i tekućih materijala te tri centrifuge. Osim toga, Montelektro je isporučio svoja rješenja i u procesu obnove i automatizacije skladišta tekućina i distribucije vode te je sudjelovao u projektu izgradnje novog automatiziranog sustava proizvodnje i transporta tableta u skladištu u okviru čega su instalirani i u rad pušteni mnogi Simatic PLC-ovi. Prije instalacije sustava i puštanja u rad, izradili smo elektro-projekte i instrumentaciju za novo biotehnološko postrojenje, proizvodnju vode i čiste pare, rekonstrukciju sinteze malog obujma, pilot postrojenje te galensku proizvodnju.”

Više o klijentu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KALINOVICA, HRVATSKA 

Suradnja Genere i Montelektra započela je još sredinom devedesetih, kada je ova farmaceutska tvrtka bila dio Plive, a nastavljena je i nakon što je 2000. g. postala samostalna tvrtka pod nazivom Veterina, kasnije preimenovana u Genera, kao i nakon što je njezin stopostotni vlasnik 2015. g. postao Dechra Pharmaceuticals, engleski proizvođač veterinarsko medicinskih proizvoda.
Montelektro tako ovoj tvrtki pruža svoju tehničku podršku već više od 20 godina. Naša cjelovita rješenja uspješno su implementirana u ovim projektima: rekonstrukcija i automatizacija sustava upravljanja granulatorom te proizvodnim pogonom s tri granulatora , ugradnja postrojenja za obnavljanje etanola te isporuka, ugradnja i pokretanje granulatora.”

Više o klijentu.