Pogledajte više naših
novosti

Login cover
BGI 2

Hrvatsko rješenje za najveću pivovaru u Etiopiji

Montelektro je nedavno, u suradnji s tvrtkom 8Sigma, specijaliziranom za razvoj MES rješenja, isporučio softversko rješenje KegTNT (Keg Track&Trace) pivovari u Addis Ababi, koja je u vlasništvu kompanije BGI Ethiopia.

Untitled design (1)

Montelektro realizirao jedan od najvećih projekata u pivarstvu

Nakon uspješnog SAT testa za pivovaru Heineken Den Bosch u prosincu 2020. godine, Montelektro je zaključio petogodišnji projekt automatizacije.

DSCF2150

Otvaranje novog poslovnog objekta u Svetoj Nedelji

Krajem 2020. godine Montelektro je okončao svoj investicijski projekt  izgradnje novog objekta koji zadovoljava potrebu nastalu širenjem poslovanja i povećanjem radnih kapaciteta. 

Paso_Largo_Aseptic_Tank_Farm

Potpisan novi ugovor s brazilskim klijentom

Brazilska kompanija, specijalizirana za uzgoj naranči i proizvodnju narančinog soka i lider na tržištu angažirala je Montelektro za potrebe provedbe projekta automatizacije dijela proizvodnog pogona koji uključuje sterilni spremnik za skladištenje soka od naranče.

Luxembourg_Diekirch-1stBrewPic

Nizozemska pivovara dobila novi sustav automatizacije

Nakon višemjesečnog intenzivnog rada, Montelektrovi inženjeri su uspješno završili projekt nadogradnje sustava automatizacije u pivovari u Nizozemskoj.

Beer Vision

Predstavljamo novu uslugu – MES za pivarstvo

Inženjeri Montelektra i 8Sigme udružit će snage kako bi svoje bogato znanje i iskustvo u industriji piva i razvoju ovog softvera uspješno pretočili u rješenje koje će omogućiti digitalnu transformaciju malih i vrlo velikih pivovara diljem svijeta.

load

Starije novosti