Gdje to radimo industrije

Industrije

Naša pojedinačna ili cjelovita rješenja primjenjiva su u raznim industrijama čijim se specifičnim potrebama možemo brzo i jednostavno prilagoditi te ispuniti sve njihove zahtjeve.

Postali smo globalno prepoznatljivi zahvaljujući našim najbrojnijim projektima u industriji hrane i pića, posebice pivarskoj industriji, no jednako smo uspješni i u drugim industrijama, poput industrije čelika te cementne,  farmaceutske i duhanske industrije.

Industrija hrane i pića

Globalno smo prepoznatljivi zahvaljujući našoj stručnosti i i iskustvu stečenom u pivarskoj industriji i radu na Greenfield i Brownfield projektima, migracijama te nadogradnji sustava automatizacije.

Više

Cementna industrija

Naše usluge u cementnoj industriji obuhvaćaju kompletne proizvodne procese, od pripreme sirovina do prijevoza konačnih proizvoda.

Više

Farmaceutska industrija

Implementirali smo brojne projekte integracije sustava u tvornicama lijekova i kemikalija te postrojenjima za skladištenje proizvoda.

Više

Industrija čelika

Ostvarili smo suradnju s najvećim svjetskim kompanijama u različitim područjima proizvodnje i obrade čelika.

Više

Duhanska industrija

Naša cjelovita rješenja uspješno primjenjujemo u postrojenjima za pripremu i obradu duhana te proizvodnju duhanskih proizvoda.

Više
next

Sve novosti