Tko smo mi O nama

O nama

Montelektro – vaš pouzdan partner

 

Montelektro je jedna od vodećih tvrtki u području inženjeringa i integracije sustava upravljanja, osnovana u Hrvatskoj 1990. godine. Tijekom protekla tri desetljeća, razvili smo inženjerska rješenja za različite sektore diljem svijeta, poput industrije piva, hrane i pića, cementa, čelika, duhana te farmaceutske industrije.

 

Naša visokokvalitetna rješenja po principu „ključ u ruke” primjenjuju se u malim te vrlo velikim i složenim, suvremenim proizvodnim sustavima koji uključuju elektroprojektiranje, izradu elektro-ormara, ugradnju, automatizaciju, puštanje u rad te podršku nakon prodaje rješenja.

 

Kao tvrtka orijentirana prema klijentima, fokusirani smo na poboljšanje njihovih industrijskih procesa povećanjem produktivnosti, pouzdanosti i optimizacije i to ne samo unutar trenutnog projekta već cjelokupne proizvodnje.

 

Svjesni da su samo prvoklasna oprema i najbolja rješenja dovoljno dobri za naše klijente, usko surađujemo s vodećim proizvođačima opreme, slijedeći pritom najnovije propise i implementirajući najviše industrijske standarde.

 

Naši visokoobrazovani i iskusni zaposlenici s vrijednim znanjem u automatizaciji i kompletnom procesu, izvor su snage naše kompanije, koja nas čini fleksibilnima i prilagodljivima potrebama naših klijenata te sposobnima pružiti brzu i učinkovitu uslugu diljem svijeta.

 

Danas Montelektro zapošljava 220 stalno zaposlenih djelatnika među kojima je više od 150 inženjera automatike i elektrotehnike. U sklopu kompanije djeluju i tvrtke Seneka, Servisi-Elektro te  E-Cube, čiji je Montelektro jedan od osnivača.

 

U svakodnevnom poslovanju, stremimo ostvarenju najviših poslovnih standarda provedbom certificiranih sustava upravljanja sukladno zahtjevima normi ISO 9001 (sustav kvalitete), ISO 14 001 (očuvanje okoliša) te ISO 45001 (zdravstvena zaštita i sigurnost na radu).

 

 

 

 

next

Naše Vrijednosti