Gdje to radimo industrije

Farmaceutska industrija

Dugogodišnju suradnju s kemijskom i farmaceutskom industrijom započeli smo 1994. godine, radeći na projektima u različitim tvornicama specijaliziranima za proizvodnju lijekova i kemikalija te skladištenje proizvoda.

 

Farmaceutska industrija zahtijeva ozbiljan, profesionalni pristup usklađen s najvišim međunarodnim standardima i regulativama. Štoviše, u usporedbi s drugim industrijama, po mnogočemu je vrlo specifična. Zbog toga smatramo da je Montelektrova dugogodišnja prisutnost na tom tržištu izvrsna potvrda našeg znanja i sposobnosti za realizaciju najzahtjevnijih i najsofisticiranijih projekata u različitim industrijama.

Svoje su nam povjerenje u proteklom razdoblju ukazale neke od najistaknutijih farmaceutskih kompanija u Jugoistočnoj Europi, poput Plive, Genere i Belupa. Vodeći brigu o njihovim specifičnim potrebama, mogućnostima i ograničenjima, u tim smo tvornicama također uspješno implementirali svoja cjelovita rješenja.

Naši klijenti

Uspješne europske farmaceutske kompanije prepoznale su našu kvalitetu i stručnost.

Više

Uspješne priče

Pouzdan smo partner u provedbi rješenja koja značajno poboljšavaju proizvodne procese i prate visoke standarde i regulative ove specifične i kompleksne industrije.

Više