close
Siemens Solution Partners su odabrani, ovlašteni integratori sustava diljem svijeta koji pružaju konzistentna rješenja za Siemensove proizvode na područjima automatizacije i upravljanja vijekom trajanja proizvoda. To vam osigurava dokazanu stručnost za proizvode i sustave – kao i temeljito znanje vezano uz primjenu te iskustvo u industriji.
Top Panel

Montelektro


Montelektro pruža rješenja na polju elektro inženjeringa i automatizacije diljem svijeta i u mnogim industrijskim područjima.


Montelektro u Hrvatskoj ima dugogodišnju reputaciju. Djeluje u uredima smještenima u blizini Rijeke i Zagreba

Montelektro zapošljava kvalificirane i iskusne, uglavnom akademski obrazovane, inženjere kako bi pružio brzu i učinkovitu uslugu kupcima diljem svijeta.

Naš je cilj unaprijediti industrijski proces klijenta, ne samo vezano uz aktualni projekt nego i uz sveukupnu proizvodnju.

Svjesni smo da su samo prvoklasna oprema i najbolja rješenja dovoljno dobri za naše klijente. Iz tog razloga surađujemo s vodećim dobavljačima komponenata, slijedimo najnovije propise i primjenjujemo najviše standarde.


U Hrvatskoj, Montelektro je prisutan u svim  industrijskim  područjima te predstavlja pouzdanog i stalnog partnera vodećim kompanijama u proizvodnji hrane, cementa, lijekova, duhana i energije.

U inozemstvu Montelektro surađuje s renomiranim dobavljačima procesne opreme u pivovarama, željezarama, industrijama duhana i cementa te farmaceutskoj industriji – na području  PLC i HMI programiranja softvera kao i projektima  po principu ključ u ruke.

Posjedujemo certificirani sustav za upravljanje kvalitetom u skladu sa zahtjevima ISO 9001, kao i ISO14001 certifikat za upravljanje okolišem.


Sjedište Rijeka

HR-51215 KASTAV
Kudeji 53
Phone: ++385 51 54 58 10
Fax: +385 51 54 58 11
rijeka@montelektro.com
Pronađite nas na mapi

Ured Zagreb

VO1E3682

HR-10431 SVETA NEDELJA
Marka Marulica 5
Phone: ++385 1 39 09 020
Fax: +385 1 39 09 021
zagreb@montelektro.com
pronađite nas na mapi

Copyright © Montelektro 2010
pharmacy funny cialis kopen zonder recept drugs that make you lose weight levitra rezeptfrei 10mg littleton internal medicine kamagra sin receta tuality healthcare hillsboro or ritalin kaufen ohne rezept holland