Više
O nama

MES rješenja – DFP

DIGITAL FACTORY PORTAL – DFP, Montelektrova platforma Industrije 4.0

 

 

DFP osnažuje naše klijente s alatom za učinkovito  upravljanje i optimiziranje njihovih podataka. 

 

 

Danas, više nego ikada, kompanije se suočavaju s izazovnim i dinamičnim tržišnim trendovima koji diktiraju stalnu potrebu za poboljšanjem njihovih proizvoda i usluga.

Razvoj tehnologije, s druge strane, donosi mnogo prilika za pružanje kvalitetnog odgovora tim zahtjevima tržišta.

Digitalna transformacija tako je postala glavni preduvjet ne samo za očuvanje trenutne tržišne pozicije već i za jačanje samih kompanija i postizanje njihovih poslovnih ciljeva.

 

Kao iskusni specijalisti automatizacije pivovara orijentirani prema svojim kupcima, fokusirani na praćenje tehnoloških trendova i razumijevanje potreba naših klijenata. Rezultat tog dubokog razumijevanja svih posebnosti pivarske industrije je razvoj modernog softverskog rješenje koje omogućava digitalizaciju pivovara – Digital Factory Portal, Montelektrovu platformu Industrije 4.0.

DFP je MES (Manufacturing Execution System) rješenje primjenjivo u malim i velikim pivovarama, ali i u drugim tvornicama hrane i pića, kojima pomaže u poboljšanju kvalitete proizvodnje i samih proizvoda te smanjenju troškova.Prikuplja, pohranjuje i analizira sve podatke o proizvodnji te u stvarnom vremenu osigurava brzi pregled kompletnog proizvodnog procesa – od ulaska sirovina u postrojenje do konačnog proizvoda spremnog za isporuku.

 

Štoviše, DFP koordinira i povezuje sve dijelove pivarskog procesa, kontrolira i analizira kvalitetu proizvoda, optimizira aktivnosti održavanja te podržava špediciju i transport.
Potpuno je integriran s poslovno-informacijskim sustavom (ERP) te sustavom upravljanja procesima (PCS) te trenutno omogućava sljedivost i genealogiju proizvoda. DFP etektira zastoje, uska grla i uzroke problema u ranoj fazi proizvodnje te pomaže menadžmentu u učinkovitom upravljanju kompanijom i ispunjavanju poslovnih ciljeva

MODULI  

 

 

INTEGRACIJA S OSTALIM SUSTAVIMA 

 

 

PRAĆENJE PROCESA