Više
O nama

MES rješenja

Danas, više nego ikada, kompanije se suočavaju s izazovnim i dinamičnim tržišnim trendovima koji diktiraju stalnu potrebu za poboljšanjem njihovih proizvoda i usluga.

Razvoj tehnologije, s druge strane, donosi mnogo prilika za pružanje kvalitetnog odgovora tim zahtjevima tržišta.

 

Digitalna transformacija tako je postala glavni preduvjet ne samo za očuvanje trenutne tržišne pozicije već i za jačanje samih kompanija i postizanje njihovih poslovnih ciljeva.

Kao iskusni specijalisti automatizacije pivovara orijentirani prema svojim kupcima, fokusirani smo na praćenje tehnoloških trendova i razumijevanje potreba naših klijenata te smo zbog toga odlučili kreirati moderno rješenje koje će omogućiti digitalizaciju pivovara.

 

Stoga su naši IT stručnjaci razvili su  MES rješenje (eng. Manufacturing Execution System) za pivarsku industriju.
Ovo rješenje Industrije 4.0 primjenjivo je u malim i velikim pivovarama, ali i u drugim tvornicama hrane i pića, kojima pomaže u poboljšanju kvalitete proizvodnje i samih proizvoda te smanjenju troškova.
Prikuplja, pohranjuje i analizira sve podatke o proizvodnji te u stvarnom vremenu osigurava brzi pregled kompletnog proizvodnog procesa – od ulaska sirovina u postrojenje do konačnog proizvoda spremnog za isporuku.

 

Štoviše, MES koordinira i povezuje sve dijelove pivarskog procesa, kontrolira i analizira kvalitetu proizvoda, optimizira aktivnosti održavanja te podržava špediciju i transport.
Potpuno je integriran s poslovno-informacijskim sustavom (ERP) te sustavom upravljanja procesima (PCS) te trenutno omogućava sljedivost i genealogiju proizvoda. MES detektira zastoje, uska grla i uzroke problema u ranoj fazi proizvodnje te pomaže menadžmentu u učinkovitom upravljanju kompanijom i ispunjavanju poslovnih ciljeva