Više
O nama

MES rješenja

Danas, više nego ikada, kompanije se suočavaju s izazovnim i dinamičnim tržišnim trendovima koji diktiraju stalnu potrebu za poboljšanjem njihovih proizvoda i usluga.

Razvoj tehnologije, s druge strane, donosi mnogo prilika za pružanje kvalitetnog odgovora tim zahtjevima tržišta.

 

Digitalna transformacija tako je postala glavni preduvjet ne samo za očuvanje trenutne tržišne pozicije već i za jačanje samih kompanija i postizanje njihovih poslovnih ciljeva.

Kao iskusni specijalisti automatizacije pivovara orijentirani prema svojim kupcima, fokusirani smo na praćenje tehnoloških trendova i razumijevanje potreba naših klijenata te smo zbog toga odlučili kreirati moderno rješenje koje će omogućiti digitalizaciju pivovara.

 

U suradnji s partnerskom softverskom kompanijom 8Sigma, naši IT stručnjaci razvili su BeerVision, MES rješenje (eng. Manufacturing Execution System) za pivarsku industriju.
Ovo rješenje Industrije 4.0 primjenjivo je u malim i velikim pivovarama, ali i u drugim tvornicama hrane i pića, kojima pomaže u poboljšanju kvalitete proizvodnje i samih proizvoda te smanjenju troškova.
Prikuplja, pohranjuje i analizira sve podatke o proizvodnji te u stvarnom vremenu osigurava brzi pregled kompletnog proizvodnog procesa – od ulaska sirovina u postrojenje do konačnog proizvoda spremnog za isporuku.

 

Štoviše, BeerVision koordinira i povezuje sve dijelove pivarskog procesa, kontrolira i analizira kvalitetu proizvoda, optimizira aktivnosti održavanja te podržava špediciju i transport.
Potpuno je integriran s poslovno-informacijskim sustavom (ERP) te sustavom upravljanja procesima (PCS) te trenutno omogućava sljedivost i genealogiju proizvoda. BeerVision detektira zastoje, uska grla i uzroke problema u ranoj fazi proizvodnje te pomaže menadžmentu u učinkovitom upravljanju kompanijom i ispunjavanju poslovnih ciljeva

Zastoji tijekom proizvodnje piva

Integrira odjele i sustave unutar pivovare

Tijek informacija