Više
O nama

Elektro-projektiranje

Već gotovo 30 godina, svojim klijentima pružamo uslugu izrade elektrotehničkih projekata. Zahvaljujući tome, stekli smo zavidno iskustvo i sposobnosti u izradi projektne dokumentacije i za najkompleksnije sustave.

 

Klijenti nas odabiru s punim povjerenjem jer su svjesni da je kvalitetna projektna dokumentacija temelj svakoga posla te da Montelektro može pripremiti projekt koji će obuhvatiti sve njihove zahtjeve i pritom voditi računa o svim ostalim aspektima poput izvedivosti projekta, funkcionalnosti sustava i iznosu troškova.

Rukovodeći se svim važećim zakonskim regulativama, procedurama, standardima i certifikatima, pripremamo projektnu dokumentaciju za sve razine:

  • ishođenje građevinskih dozvola
  • proizvodnju
  • montažu
  • ispitivanje
  • puštanje u pogon
  • održavanje

Većinu naših projekata provodimo sukladno standardima IEC, a možemo se prilagoditi i drugim zahtjevima nacionalnih standarda i uputa, poput npr. UL508A.

Za potrebe projektiranja koristimo računalni program EPLAN koji nudi bezbroj mogućnosti za planiranje projekata, izradu dokumentacije i upravljanje projektima. Osim toga, koristimo ostale suvremene programske alate kao i vlastite aplikacije koje smo razvili u svrhu učinkovitog upravljanja procesima.

Zbog svega navedenog, jamčimo konzistentnost i integraciju tijekom cijelog procesa razvoja proizvoda.

3d3

Electrical design

We are deeply specialized in beer industry

MCC

Caption

MCC

3d1

3d2

2_1_1_El_Design

HW_she1

HW_she2

HW_she3

HW_she4

HW_she5

HW_she6

HW_she7

HW_she8

HW_she9

HW_she10

HW_she11

HW_she12

HW_she13

HW_she14

HW_she15

next

Commisioning