Gdje to radimo industrije

Uspješne priče

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UDBINA, HRVATSKA

Tvornica duhana Udbina specijalizirana je za proizvodnju, pakiranje i distribuciju sitno rezanog duhana. Osnovana je 1997. g. i danas zapošljava 40 djelatnika.

S obzirom na to da je za postizanje učinkovite proizvodnje i kvalitetnog proizvoda modernizacija i automatizacija kompletnog proizvodnog procesa izuzetno važna, Tvornica duhana Udbina angažirala je Montelektro za potrebe automatizacije njihovih strojeva proizvedenih u Hrvatskoj i Bugarskoj.

Uz automatizaciju, provedene su, dakako, i ostala rješenja predviđena projektom „ključ u ruke“: elektro-projektiranje, izrada elektro-ormara, ugradnja i puštanje u rad. Suradnja s ovom tvornicom nastavlja se sve do danas, u području održavanja  proizvodnje i stalne nadogradnje sustava.

Više o klijentu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BANGLADEŠ

Montelektro je suradnju ostvario i s vodećim američkim proizvođačem strojeva za obradu duhana, tvrtkom  Evans MacTavish Agricraft. Suradnja obuhvaća pružanje cjelovitih rješenja u primarnoj obradi duhana za tvornice u Americi, Indiji, Indoneziji, Pakistanu, Kazahstanu, Bangladešu, ali i drugim dijelovima svijeta.

Uspješan primjer suradnje svakako je i onaj tvornice duhana u Bangladešu, drugog najvećeg proizvođača duhana u toj zemlji. Vlasnik tvornice, Akij Group kupio je rješenje tvrtke Evans MacTavish Agrifract, a Montelektro je osmislio elektro-projekt kompletnog pogona koji u jednom satu proizvede čak 12 tona duhana. Kvalitetu i visoki proizvodni potencijal tog postrojenja prepoznao je i jedan od najvećih svjetskih proizvođača duhana, Japan Tobacco International koji ga je 2018. godine kupio.

Više o klijentu.