Tko smo mi O nama

Partnerstva i certifikati

Montelektro surađuje sa sljedećim partnerima:

 

Siemens

Siemens Solutions Partneri odabrani su certificirani sistem-integratori koji diljem svijeta pružaju rješenja za Siemensove proizvode u sektorima automatizacija i upravljanje životnim ciklusom proizvoda. Za klijente je to izuzetno važno jer potvrđuje stručnost u proizvodima i sustavima te dubinsku primjenu znanja i iskustva u industriji.

Montelektro je certificirani Siemensov partner rješenja za automatizaciju i pretvarače te čija je sveobuhvatna stručnost potvrđena partnerstvom u modulima: Braumat & Sistar, hrana i piće te automatizacija tvornica.

 

 

Rockwell Automation

Rockwell Automation Recognized System Integrator dokazana je, pouzdana i ustrojena organizacije koja nudi veliko iskustvo u dizajnu, implementaciji, vođenju projekata i održavanju industrijskih upravljačkih sustava. Kako bi održavao procese u proizvodnji, Montelektro kupcima pruža inovativna rješenja za upravljanje i automatizaciju koja uključuju početno projektiranje, razvoj sustava, puštanje u pogon te podršku.

 

 

ProLeiT

ProLeiT System Partner pruža inženjering za upravljanje procesima te MES rješenja za procesnu industriju. Modularni softverski sustav PlantiT nudi prikupljanje procesnih podataka, tehnologiju upravljanja procesom i sustavima šarži, kao i funkcije za cjelovito upravljanje proizvodnjom na različitim lokacijama (MES- Manufacturing Execution System) te integraciju ERP, LIMS i sustava održavanja.

Brewmaxx je posebno prilagođen za sektor pivarstva. Kontrolnim sustavom objedinjuje se bogato informatičko iskustvo i poznavanje pivarske tehnologije.

 

 

GE

Montelektro surađuje s GE Fanucom na području iFix / Proficy, SCADA aplikacija, iHistorian, iBatch te MES proizvoda.

 

 

Aveva

 

Kao integrator sustava s dokazanom tehničkom izvršnošću, korisničkom uslugom i integritetom, Montelektro sudjeluje u SI programima kako bi se upoznao s nadolazećim verzijama proizvoda, ažuriranjima i drugim informacijama bitnim za uspjeh projekta.

 

ABC IT

ABC IT sa sjedištem u Nürnbergu, specijalizirana je tvrtka za razvoj hardvera i softvera za upravljanje sustavima na području Siemens SIMATIC S5 i S7 od 1997. godine.

 

 

COPA-DATA neovisni je proizvođač softvera za automatizaciju industrije i energetike. Njihovi se proizvodi koriste u proizvodnoj i energetskoj industriji za automatizirano upravljanje, nadzor i optimizaciju strojeva, opreme i napajanja.
Članstvo u partnerskom programu COPA-DATA i status brončanog partnera znači da je Montelektrovo znanje o proizvodima COPA-DATA certificirala te potvrdila naše iskustvo na projektima Zenon.

 

NAKIVO Inc. je privatna tvrtka koja od 2012. godine razvija softver za zaštitu podataka i oporavak web stranica za mala i srednja poduzeća. Unutar brončanog partnerstva Nakivo, naši klijenti dobivaju rješenje za zaštitu podataka poslovnog ranga čije povjerenje uživaju tisuće organizacija širom svijeta.

 

Montelektrovo članstvo u Premium globalnom programu ABB Value Provider, potvrđuje i jamči da su usluge Montelektra na istoj vodećoj razini kao i kvaliteta ABB-ovih proizvoda lokalno i globalno.

 

next

O nama