Naše
Novosti

Organizacija korporativnog jedrenja

29. rujna 2022. 

 

Od samih početaka naša tvrtka snažno je orijentirana na zadovoljstvo zaposlenika, uvijek stremeći za poboljšanjem uvjeta rada i omogućavanja kvalitetnog balansa između privatnog i poslovnog.

Znajući da je izvor uspjeha svake kompanije snažan tim pojedinaca koji vjeruju jedni drugima te su spremni dijeliti znanje i iskustvo radi postizanja zajedničkog uspjeha, Montelektro organizira razne teambuilding aktivnosti.

Te aktivnosti uglavnom uključuju  trkačka natjecanja, nogomet, tradicionalne igre u sklopu godišnjih okupljanja zaposlenika i njihovih obitelji. Međutim, najuzbudljiviji vid druženja zaposlenika je svakako organizacija jedrenja. Tako je, nakon trogodišnje stanke uzrokovane restrikcijama zbog pandemije Covida 19, tvrtka u rujnu 2022. organizirala jedrenje u akvatoriju otoka Cresa, Lošinja, Krka i Raba.

Osim uživanja u zadnjim danima ljeta na Jadranskom moru, korporativno jedrenje je odličan model jačanja međusobnih odnosa, posebno među kolegama koji rade na različitim lokacijama. Štoviše, prilagodba nepredvidivim situacijama tijekom jedrenja, dijeljenje ograničenog životnog prostora s grupom različitih ličnost te suočavanje s raznim izazovima za svakog su pojedinca način na koji može testirati vlastite granice i doprinijeti izgradnji čvrstog tima i osnaživanju timskog duha.

Zbog toga će tvrtka nastaviti podržavati takve i slične aktivnosti te ohrabrivati zaposlenike da se odazivaju takvim oblicima druženja.

 

Sve novosti

Show the newsfeed