Naše
Novosti

Sudjelovanje na 15. JobFair-u

16. svibnja 2022.

 

 

Sredinom svibnja, Montelektro je sudjelovao na 15. najvećem sajmu studentskih poslova u Hrvatskoj, Job Fair-u.

Dvodnevni događaj koji se održao u sportskoj dvorani Martinovka u Zagrebu okupio je 115 visokotehnoloških tvrtki iz Hrvatske i inozemstva koje su predstavile karijerne prilike koje nude budućim programerima softvera, inženjerima informatike, automatike i elektrotehnike i sličnim stručnjacima.

Više od 5000 studenata i mladih inženjera u potrazi za poslom iz snova posjetilo je događaj koji je posljednji put održan prije dvije godine. Tim više je ovogodišnje izdanje bilo izvrstan povod da se studenti upoznaju s postignućima tvrtke i mogućnostima koje Montelektro pruža studentima tijekom fakulteta, poput plaćene prakse, studentskih poslova, pomoć u izradi diplomskog rada, stipendiranja kao i kao drugih prilika za njihov osobni i profesionalni rast nakon stjecanja diplome ili stalnog zaposlenja u tvrtki.

Najpopularniji sajam poslovan u Hrvatskoj organizirali su Fakultet elektrotehnike i računarstva, Centar za karijeru FER-a, Udruga studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET). Organizaciju sajma podržavaju najviši državni organi Hrvatske, među kojima je i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, koji je održao prigodni govor na svečanom otvorenju.

Sve novosti

Show the newsfeed