Naše
Novosti

Predstavljanje prilika za zapošljavanje studentima Tehničkog fakulteta u Rijeci

12. svibnja 2023. 

 

Već tradicionalno, peti mjesec rezerviran  je za događaje koji okupljaju studente različitih fakulteta u potrazi za prilikama za zapošljavanje.

S obzirom na to da Montelektro kontinirano zapošljava nove djelatnike, JobFair koji je održan 12. svibnja na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, bio je sjajna prigoda za predstavljanje kompanije budućim inženjerima elektrotehnike.

Posjetom Montelektrovom štandu, studenti su mogli saznati kako izgleda život inženjera, što mogu očekivati ako jednog dana postanu dio našeg tima, koje mogućnosti im kompanija nudi tijekom i nakon studija te općenito, koje usluge Montelektro pruža svojim klijentima.

 

U želji da studentima pobliže objasnimo sa svim posebnostima rada u Montelektru, glavni izvršni direktor Edvin Šafranko održao je prezentaciju u kojoj je pobliže predstavio rješenja koje isporučujemo raznim industrijama te se osvrnuo i na svoj, 30 godina dug izvanredan profesionalni put od inženjera automatizacije do glavnog izvršnog direktora, tijekom kojih je posjetio više od 50 zemalja širom svijeta.

Sve novosti

Show the newsfeed