Naše
Novosti

Montelektro na Anuga FoodTec-u

6. veljače 2024. 

 

 

Više od 33 godine iskustva Montelektrovih inženjera u realizaciji rješenja automatizacije i elektrotehnike u industriji hrane i pića, a prvenstveno u pivarskoj industriji, rezultiralo je njihovim sveoubuhvatnim razumijevanjem jedinstvenih potreba i zahtjeva ovog sektora omogućujući im dovoljno znanja za razvoj rješenja koja mogu zadovoljiti potrebe kupaca i koja istovremeno kompaniju mogu etablirati i u ostalim segmentima industrije hrane i pića.

 

 

U okviru takve poslovne strategije, Montelektro će svoja inovativna rješenja i usluge predstaviti na skorom međunarodnom sajmu za industriju hrane i pića, Anuga FoodTec-u, koji će se održati u Kölnu u Njemačkoj od 19. do 22. ožujka 2024. godine.

 

 

Za Montelektro će to biti sjajna prilika za povezivanje s potencijalnim kupcima i prezentaciju benefita koje tvrtkina rješenja donose prehrambenoj industriji.

 

Osim predstavljanja rješenja iz domene industrijske automatizacije, IT-a, elektro-projektiranja i distribucije srednjeg i niskog napona koje Montelektro isporučuje klijentima diljem svijeta, Anuga FoodTec bit će dobar povod za upoznavanje potencijalnih kupaca s rješenjem Digital Factory Portal  – DFP, odnosno, Montelektrovom platformom Industrije 4.0 koja pridonosi digitalizaciji proizvodnih procesa u pivovarama i drugim tvornicama hrane i pića.

 

 

 

Sve novosti

Show the newsfeed