Više
O nama

Savjetovanje

Višegodišnje iskustvo u primjeni cjelovitih rješenja, migraciji i nadogradnji sustava automatizacije diljem svijeta čini naš tim sposobnim udovoljiti specifičnim zahtjevima različitih klijenata.

 

Pod naletom modernizacije i tehnološkog razvoja, mnoge kompanije suočene su problemima jer su njihova oprema i sustavi upravljanja procesima zastarjeli i neusklađeni s potrebama suvremenih tvornica. Zastarjeli sustavi nude ograničene mogućnosti, a vođenje procesa se često još obavlja ručno. Zbog svega toga, kompanije trebaju pouzdanog partnera koji može objektivno ocijeniti postojeće stanje i dati najbolje prijedloge za njegovo unaprjeđenje.

 

Montelektro stoga u svojoj standardnoj ponudi usluga nudi i uslugu savjetovanja koja uključuje sljedeće:

  • Audit, u trajanju od jednog dana do nekoliko tjedana, ovisno o kompleksnosti projekta
  • Definiranje potreba i preferencija kupaca
  • Dubinska analiza postojećeg sustava upravljanja procesima
  • Prikupljanje dostupne dokumentacije i sigurnosna kopija softvera
  • Rezime prikupljenih informacija i definiranje glavnih uputa za nadogradnju ili migraciju

 

U okviru ove usluge Montelektrovi klijenti dobit će:

  • Detaljan izvještaj o stanju postojećeg sustava upravljanja
  • Detaljni tehnički prijedlog nadogradnje za različite koncepte
  • Procjenu rizika i zastoja u proizvodnji
  • Procjenu troškova

 

Svojim stručnim smjernicama pružamo klijentu pregled različitih mogućnosti za nadogradnju ili migraciju, ovisno o njegovim potrebama i raspoloživom budžetu. Pružamo koncepte s minimalnim zastojima u proizvodnji koji će omogućiti željene funkcionalnosti, kao i osnovnu dokumentaciju koja će moći poslužiti u pripremi budućih natječaja za potrebe nadogradnje ili migracije.

 

Sukladno analizi situacije i definiranom prijedlogu, klijentima nudimo i rješenja iz našeg portfelja: cjelovita rješenja za bilo koji tip nadogradnje ili migracije: zamjenu upravljačkih ormara, PLC i I/O periferije, elektroinstalaciju (kabeli, kabelske police i ostali materijal), radnu snagu za sve radove instalacije i uklanjanje deinstalirane opreme, elektroprojektiranje i ažuriranje elektrodokumentacije, novu IT infrastrukturu, novi softver za vođenje procesa, puštanje u rad.

 

Nakon puštanja u rad nudimo usluge obuke, podršku kupcu na daljinu, mjesečne provjere i godišnje posjete.