Naše
Novosti

Proslava 32. obljetnice osnutka Montelektra

Nakon dvogodišnje stanke uzrokovane pandemijom Covida- 19 i ograničenja okupljanja, početkom lipnja 2022. ponovno je organizirano tradicionalno druženje zaposlenika Montelektra i njihovih obitelji. Povod za susret djelatnika iz ureda u Kastvu, Svetoj Nedelji, Labinu i Slatini bila je proslava 32. godišnjice osnutka tvrtke.
Uz cjelodnevni boravak u prirodi i uživanju u ukusnim goranskim specijalitetima, natjecanje u potezanju konopa te nošenju partera te zabavu uz streličarstvo i bacanju sjekirica, druženje u Šumskoj bajci omogućilo je i raznovrsni program za djecu zaposlenika, od čega svakako valja istaknuti priliku za hranjenje i bliski susret s veprovima, jelenima lopatarima i srnama.
Ljetno druženje zaposlenika u Gorskom kotaru uvijek je dobra prigoda i za dodjelu jubilarnih nagrada i priznanja djelatnicima koji tekuće godine obilježavaju jubilarnu godišnjicu.
Ove godine, Sanjin Budak, Sanja Horvat Međimorac, Velimir Josipović i Arno Ružička obilježili su deset godina rada, Zoran Černeka, Marko Himelreich, Robert Horvat, Gaj Ivančić, Pavao Maković, Aleksandra Šafranko i Damir Tubin petnaest godina, a Davorin Mišković proslavio je čak 20 godina predanog rada u Montelektru. Svim slavljenicima uručene su plakete te nagrade razmjerno ostvarenom radnom stažu u tvrtki.

Sve novosti

Show the newsfeed