Naše
Novosti

Predstavljamo novu uslugu – MES za pivarstvo

Kao tvrtka koja pomno prati tržišne trendove i potrebe svojih klijenata, Montelektro kontinuirano ulaže u razvoj svojih usluga i proizvoda. Na tragu te strategije, ostvarena je i suradnja sa softverskom tvrtkom 8Sigma, specijaliziranom za razvoj i implementaciju softverskog rješenja MES (eng. Manufacturing Execution System) u različitim tipovima proizvodnih industrija.

 

Zahvaljujući toj suradnji, inženjeri Montelektra i 8Sigme udružit će snage kako bi svoje bogato znanje i iskustvo u industriji piva i razvoju ovog softvera uspješno pretočili u rješenje koje će omogućiti digitalnu transformaciju malih i vrlo velikih pivovara diljem svijeta. Zajedničko MES rješenje nazvano je BeerVision, a njegova implementacija omogućit će proizvođačima piva nadzor svih faza proizvodnja, integraciju i povezivanje opreme, optimiziranje aktivnosti održavanja, praćenje povijesti proizvoda u stvarnom vremenu, usporedbu ciljeva i rezultata te niza drugih vrijednih aktivnosti koje utječu na poboljšanje kvalitete proizvoda i povećanje učinkovitosti i produktivnosti.

 

Prilikom objave suradnje, izvršni direktor i član Uprave Montelektra, Edvin Šafranko rekao je: „ Razvojem vlastitog MES rješenja, još jednom potvrđujemo svoj status vodećeg svjetskog pružatelja rješenja po načelu ‘ključ u ruke’ u području automatizacije pivovara. Ovom suradnjom, napravili smo veliki iskorak te proširili naše usluge na višu razinu automatizacije i digitalizacije.“.

BeerVision je službeno predstavljen na BrauBevialeu, sajmu specijaliziranom za pivarstvo održanom u njemačkom Nürnbergu u studenom 2019. godine.

Sve novosti

Show the newsfeed