Naše
Novosti

Podrška sajmovima karijera koje organiziraju fakulteti

13. svibnja 2024. 

 

Među 220 zaposlenih u Montelektru, čak 75% ima diplomu inženjera elektrotehnike, automatizacije, informatike i računarstva.

 

Tvrtka stoga aktivno podržava različite događaje koje organiziraju fakulteti na kojima se obrazuju budući inženjeri i potencijalni zaposlenici.

 

Tijekom ovogodišnje proljetne sezone, tri hrvatska fakulteta ugostila su sajmove poslova s ciljem povezivanja njihovih studenata s tržištem rada i potencijalnim poslodavcima, uključujuči i s tvrtkom Montelektro.

 

 

Tehničko veleučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci organizirali su tri događaja okupivši ukupno više od tri tisuće studenata tih fakulteta koji su tražili priliku za proširenje stečenog znanja i vještina te upoznavanje s poslodavcima koji mogu ispuniti njihova očekivanja glede buduće karijere.

 

 

U želji da dopremo do što je moguće većeg broja studenata, našu su tvrtku predstavljali bivši studenti ovih fakulteta koji su trenutno zaposleni u Montelektru.

 

Direktor operacija, Mario Županović  je, za sve koji su htjeli doznati nešto više o povijesti tvrtke, na Job Fair-u održao  prezentaciju o  Montelektru.

Job Fair u organizaciji zagrebačkog Fakulteta elektrotrehnike i računarstva bio je ujedno dobar povod za predstavljanje tvrtkinog najnovijeg softverskog postignuća platforme Digital Factor Portal, u okviru Tech Talk-a koji je održao Fran Hercigonja, voditelj tima u Odjelu razvoja i inovacija, a u okviru kojega je predstavljeno programiranje softvera za pivovare.

 

 

Montelektro studentima pruža niz mogućnosti za karijeru, uključujući stipendije, praksu, stručnu podršku pri izradi magistarskog rada, studentske poslove i druge pogodnosti koje potiču njihov profesionalni i osobni razvoj.

Sve novosti

Show the newsfeed