Naše
Novosti

Tri piva Montelektrovog inženjera osvojila medalje na međunarodnim natjecanjima

11. listopada 2021. 

 

 

 

Razvijajući rješenja za male i velike pivovare diljem svijeta, naši inženjeri su stekli izvrstan uvid u sve aspekte proizvodnje piva.

Zahvaljujući tome, odlično razumiju kompletnu tehnologiju kuhanja piva, što im omogućuje da kreiraju rješenja koja mogu odgovoriti na sve izazove koje donose takvi kompleksni procesi.

Štoviše, rad za pivarsku industriju, inspirirao je neke Montelektrove inženjere da se u svoje slobodno vrijeme okušaju u kućnom pivarstvu.  Jedan od najuspješnijih među njima svakako je inženjer automatizacije i strastveni  pivar, Bojan Grdinić, koji svoja piva predstavlja na raznim međunarodnim natjecanjima.

Njegovo pivo Triple Tapir, u stilu belgijskog Tripela osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju, a pivo Cocoapir, pripremljen sa sastojcima poput zrna kakaa i vanilije, osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju na nedavno održanom natjecanju u kućnom pivarstvu održanom u Rumunjskoj.

Nekoliko dana kasnije, Sweet Kolsch, pivo koje je pripremio u suradnji s partnericom, osvojilo je brončanu medalju na hrvatskom natjecanju kućnih piva.

Do sada, piva koje je skuhao Bojan Grdinić osvojila su 32 medalje na različitim međunarodnim natjecanjima.

Sve novosti

Show the newsfeed