Više
O nama

Naši klijenti

Montelektro ima širok raspon klijenata i partnera, od lokalnih malih kupaca u Hrvatskoj, do velikih multinacionalnih korporacija i njihovih tvornica širom svijeta.

 

Imamo aktivne projekte na svim kontinentima, kao i stotine postrojenja kojima upravljaju sustavi koje je automatizirao Montelektro.

 

Izbor nekih od naših najvećih klijenata:

 

Specijalizirana za projektiranje i proizvodnju pivarske opreme, Meura je trenutno svjetski lider u svom području, nudeći najmodernije tehnologije međunarodnim grupacijama, kao i craft pivovarama.

http://www.meura.com/

HEINEKEN je vodeća međunarodna pivarska grupacija. Vodeći je developer i marketer premium brandova piva i cidera. Grupa ima snažan portfelj s više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i specijalnih piva i jabukovača.

http://www.theheinekencompany.com/

Krones grupa planira, razvija i proizvodi strojeve i kompletne proizvodne linije u područjima proizvodnje, punjenja i pakiranja. Portfelj proizvoda uključuje IT, planiranje proizvodnje, intralogistika, proizvodnja ventila itd.

http://www.krones.com/

Anheuser-Busch InBev je najveća svjetska pivarska grupacija, koja proizvodi više od 400 piva, uključujući neke od najpoznatijih svjetskih brandova kao što su Budweiser, Stella Artois i Corona.

http://www.ab-inbev.com/

Künzel je jedan od vodećih proizvođača opreme u početnoj fazi proizvodnje piva "Od slada do sladovine". Künzel proizvodi kompletne tvornice, kao i prihvatne sustave, silose, sustave za čišćenje, filterske sustave, vage, transportere i mlinove.

http://www.kunzel.de/

Grupa Carlsberg jedna je od vodećih u svijetu, s velikim portfeljem piva i drugih marki pića.

https://carlsberggroup.com/

Globalni partner za upravljanje vodom, tekućinama, toplinom i zaštitom opreme. Nudi vodeće proizvode, usluge i rješenja u industriji.

https://www.pentair.com/

Molson Coors Brewing Company jedan je od vodećih svjetskih pivara. Proizvodi izvanredne brendove koji oduševljavaju svjetske pivopije.

https://www.molsoncoors.com/

GEA je jedan od najvećih dobavljača tehnologije za prehrambenu industriju i za širok raspon drugih procesnih industrija.

https://www.gea.com/

Bühler je globalni tržišni lider u isporuci postrojenja za proizvodnju brašna, proizvodnih linija za tjesteninu i čokoladu, postrojenja za proizvodnju stočne hrane i sustava za lijevanje aluminija.

http://www.buhlergroup.com/

Tetra Pak je vodeća svjetska tvrtka za obradu i pakiranje hrane.

https://www.tetrapak.com/

... i mnogo ostalih

next

Trenutni projekti