Naše
Novosti

Obilježavanje 30. godišnjice poslovanja

Krajem svibnja 2020. godine Montelektro je simbolično obilježio 30 godina od osnutka tvrtke. Ranije predviđena svečana proslava zbog globalne pandemije Covida-19 i ograničenog okupljanja veće grupe ljudi morala je, nažalost, biti otkazana. Ipak, rukovodstvo kompanije dosjetilo se zgodnog načina za obilježavanje ovog važnog datuma, pozvavši svoje klijente, suradnike, partnere i prijatelje da 29. svibnja 2020.,  točno u podne, svatko u svojem uredu ili domu, nazdrave u čast dosadašnje i buduće suradnje.

Iako je ovaj jubilej proslavljen u okolnostima koji su se donedavno činile nezamislive, naišao je na brojne simpatije, a čestitke Montelektrovim zaposlenicima i upravi pristigle su iz svih krajeva svijeta.

„Unatoč tome što ovaj veliki događaj nismo mogli proslaviti kako je bilo predviđeno, uz prigodnu zdravicu s našim zaposlenicima prisjetili smo se proteklih trideset godina tijekom kojih smo provodili projekte u svim dijelovima svijeta te od male elektro-inženjerske tvrtke napredovali u respektabilnu kompaniju koja danas zapošljava više od 160 zaposlenika. Danas nas prepoznaju kao jednu od vodećih svjetskih tvrtki u području integracije sustava u pivarskoj industriji u kojoj smo uspješno implementirali više od 250 projekata automatizacije diljem svijeta. Ponosni smo na sve svoje djelatnike koji su doprinijeli stvaranju snažnog Montelektra, sposobnog provesti najzahtjevnije projekte automatizacije ne samo u pivarstvu i prehrambenoj industriji, već i cementnoj, farmaceutskoj, duhanskoj te industriji čelika. Zahvaljujući njima, ponosni na sve dosad učinjeno, prema budućnosti gledamo puni optimizma i spremnosti za ostvarivanje novih poslovnih pobjeda“, rekao je ovom prigodom član Uprave, g. Edvin Šafranko.

 

Montelektro je osnovan sada već davne 1990. godine u Rijeci. Poslovni razvoj nametnuo je potrebu za širenjem uredskih kapaciteta pa je u međuvremenu tvrtka proširila poslovanje i u Zagreb, odnosno, u Svetu Nedelju, gdje je u tijeku izgradnja nove, moderne zgrade u kojoj će biti smještene uredske prostorije za dio zaposlenika te logistički centar.

 

 

Sve novosti

Show the newsfeed