Naše
Novosti

Montelektro najuspješnija kastavska tvrtka

5. rujna 2023.

 

U Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji 1. rujna 2023. godine održana je svečanost proglašenja najuspješnijih tvrtki Primorsko-goranske županije, a najboljom tvrtkom s područja Grada Kastva proglašen je Montelektro.

Priznanje „Bilanca uspjeha“ Montelektru je dodijeljeno na temelju financijskog uspjeha ostvarenog u 2022. godini,  odnosno ukupnih prihoda, EBITD marže, prihoda od prodaje u inozemstvu i bruto investicija u novu dugotrajnu imovinu.

Događaj je organiziran pod pokroviteljstvom Lürssen Design Centra Kvarner, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva  rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Primorsko-goranske županije, gradova i općina s područja Županije, Hrvatske gospodarske komore, Ekonomskog  fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Obrtničke komore Primorsko-goranske županije te Turističke zajednice Grada Opatije.

U Primorsko-goranskoj županiji je više od 20 000 poduzetnika, odnosno 78 tvrtki, obrta i slobodnih zanimanja na 1000 stanovnika, čime je druga u Hrvatskoj po broju aktivnih poslovnih subjekata.

Sve novosti

Show the newsfeed