Naše
Novosti

Montelektro nagrađuje najboljeg studenta elektroničkog i računalnog inženjerstva

1. prosinca, 2021.

 

 

Svake godine, krajem studenog, Fakultet elektrotehnike i računarstva obilježava svoj dan. Taj događaj uvijek iznova predstavlja izvrsnu priliku za okupljanje studenata, profesora, partnera, poduzetnika, predstavnika vlasti i ostalih uvaženih gostiju na jednom mjestu i podsjećanje na sve uspješno provedene projekte u prethodnom periodu, kao i za predstavljanje svih budućih projekata fakulteta.

Osim toga, ovim povodom, Fakultet elektrotehnike i računarstva nagrađuje profesore i studente koji su u protekloj godini ostvarili izvrsne rezultate.

Kao dugogodišnji partner brojnih projekata u organizaciji fakulteta, Montelektro je i ove godine sponzorirao Brončanu plaketu „Josip Lončar“ namijenjenu najboljim studentima.

Ovogodišnji dobitnik nagrade u kategoriji koju Montelektro financijski podupire je Goran Petrak, najbolji student elektroničkog i računalnog inženjerstva na diplomskom studiju elektrotehnike i informacijske tehnologije.

S obzirom na to da je  nagrađeni student  bio spriječen prisustvovati svečanosti, glavni izvršni direktor Montelektra, g. Edvin Šafranko priznanje i prigodnu novčanu nagradu uručio je dekanu, prof. dr.  Gordanu Gledecu.

Sve novosti

Show the newsfeed