Naše
Novosti

Montelektro na Siemens Digital Industries Innovation Day-u 2023.

23. svibnja 2023.

 

Na temelju dugogodišnje uspješne suradnje, Siemens je pozvao Montelektro na sudjelovanje u događaju „Digital Industries Innovation Day“, kako bi predstavili rješenje koje je Montelektro razvio, a u čijoj je izradi korištena Siemensova oprema.
Matija Žanko, Tehnički voditelj projekta u Montelektru tako je održao prezentaciju o Sustavu za prikupljanje podataka o proizvodnji, koje je naša tvrtka razvila za Poreznu upravu Kambodže.

Siemensovi mjerni instrumenti te komponente za industrijsku automatizaciju korišteni su dizajnu rješenja koje je u listopadu 2021. kambodžanska Generalna uprava za poreze proglasila obveznom za sve tamošnje tvornice piva i pića.
Rješenje kontrolira količinu proizvedenih dobara i pomaže poreznim vlastima u kontroli poreznih prihoda i usporedbi proizvedenih dobara s poreznim izvješćima koje im kompanije dostavljaju.

Do sada, trinaest različitih tvornica u Kraljevini Kambodži instaliralo je uređaje za mjerenje protoka i vodljivosti u svim punionicama, postavilo kontrolne ormare u tvornici te direktno povezalo tvornice s elektronskim mrežnim sustavom Generalne uprave za poreze.

Sustav za prikupljanje podataka o proizvodnji je tako još jedna potvrda uspješne suradnje Montelektra i dobavljača, Siemensa te Endress + Hausera.

Sve novosti

Show the newsfeed