Naše
Novosti

Montelektro na Danima otvorenih vrata i karijera na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijske tehnologije u Osijeku

10. rujna 2021.

Sredinom rujna 2021. godine  osječki  Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijske tehnologije organizirao je Dane karijera i otvorenih vrata. S obzirom na to da su na snazi ograničenja zbog pandemije Covida-19, treće izdanje ovog događaja održano je online. Usprkos tome, u potrazi za informacijama o trenutnom stanju na tržištu rada, događaj je pratio značajan broj studenata. Tijekom dvodnevnog događaja, pedeset tvrtki je imalo priliku predstaviti se potencijalnim budućim zaposlenicima.

Tomislav Vukovski, inženjer automatizacije iz našeg ureda u Slatini, podijelio je svoje osobno iskustvo rada  u Montelektru i objasnio studentima kako izgleda tipičan radni dan inženjera elektrotehnike i automatizacije u našoj kompaniji.

Od 2010. godine, Montelektro je udvostručio broj zaposlenika. Među njih 170, više od 130 su visokoobrazovan stručnjaci u elektrotehnici, industrijskoj automatizaciji, računarstvu i informacijskoj tehnologiji. S obzirom na to da Montelektro često ima otvorene pozicije za ova radna mjesta, događaji poput Dovika su sjajna prilika za predstavljanje kompanije i mogućnosti za karijeru te proširenje mreže potencijalnih zaposlenika. Zbog toga će Montelektro i dalje podupirati slične događaje.

Sve novosti

Show the newsfeed