Naše
Novosti

Modernizacija terminala za prihvat brodova za prijevoz narančinog soka

26. svibnja 2022.

 

U svibnju 2022, Montelektro je uspješno pustio u rad sustav za upravljanje procesima u novosagrađenom terminalu za prihvat brodova koji prevoze narančin sok u luci Vlissingen u Nizozemskoj.

Krajnji klijent i investitor, tvrtka Medibel je belgijska kompanija i jedna od najvećih proizvođača opreme po mjeri za industriju sokova, koja je na tržištu prisutna desetljećima.

Devetomjesečni projekt uključivao je projektiranje, razvoj i isporuku sustava za upravljanje procesima, pripadajuće opreme te neophodan rad na terenu prilikom puštanja softvera u rad.

Narančini sokovi u Medibelov se terminal dostavljaju brodovima iz Brazila te se skladište u spremnicima odakle se potom kupcima prevoze kamionima ili direktnim cjevovodom u obližnju tvrtku AMC, specijaliziranu za preradu narančinog soka te punjenje u boce.

Puštanjem u rad novog sustava upravljanja u  terminal Medibel, Montelektro  nastavlja vrlo uspješnu suradnju sa svojim nizozemskim klijentom, tvrtkom Trilobes BV, koja je naručitelj usluge za Medibel.

Ranije je Montelektro isporučio  nekoliko važnih projekata za klijente Trilobesa, poput tvrtki Citofrut Paso Largo, Mexico i LDC Vessels.

 

Sve novosti

Show the newsfeed