Naše
Novosti

Greenfield projekt za pivovaru Lindemans

22. studenog 2021. 

 

 

Privatna i neovisna pivovara Lindemans proizvodi pivo još od 1822. godine. Njihovo lambic pivo je zbog posebnog procesa fermentacije jedinstveno u svijetu. Slijedeći rastuće tržišne zahtjeve, Lindemans je odlučio pokrenuti kompletnu proizvodnju piva u novom postrojenju u blizini Bruxellesa, a koja uključuje suhi dio pivovare, hladni blok i samu pivovaru.

Poeth je isporučio opremu za suhi dio pivovare, dok je hladni blok i pivovaru opremio Steinecker  (Krones). Obje tvrtke dugogodišnji su Montelektrovi partneri.

Montelektrov djelokrug rada uključivao je projektiranje, izradu i isporuku električnih ormara za takozvani suhi dio pivovare te projektiranje i izradu te implementaciju sustava automatizacije baziranog na platformi Montelektro PCS.

Montelektro je također bio zadužen i za implementaciju softvera i puštanje u rad kompletnog procesa proizvodnje piva.

Prvi uvarak uspješno je skuhan u studenome 2021. te se proces kuhanja piva nastavlja i dalje. Potpuna predaja sustava planirana je za veljaču 2022. godine, do kada će Montelektrovi stručnjaci nastaviti s nadgledanjem proizvodnje i pružanjem podrške osoblju, kako bi proces proizvodnje tekao neometano.

 

Sve novosti

Show the newsfeed