Naše
Novosti

Božićni događaji u Montelektru

21. prosinca 2023. 

 

 

Svake godine, Montelektro organizira niz događaja na kojima okuplja svoje klijente, dobavljače i zaposlenike kako bi zajedno proslavili godinu na izmaku i nazdravili novoj godini.

Središnje božićno događanje tradicionalni je božićni koncert na kojem su i ove godine nastupili renomirani hrvatski operni umjetnici poput Valentine Fijačko Kobić, Miljenka Đurana, Helene Lucić Šego i Ljubomira Puškarića, u pratnji Marija Čopora na klaviru.

 

Koncert, nakon kojega je uslijedio i prigodni domjenak, okupio je više od 250 gostiju.

 

Osim toga, tvrtka je organizirala i prigodno božićno druženje za više od 220 zaposlenika i suradnika u hotelu Bitoraj, smještenom u  Fužinama, šarmantnom gradiću  koji se nalazi na pola puta između sjedišta tvrtke u Kastvu i ureda u Svetoj Nedelji.

Kao i prethodnih godina, tvrtka je priredila i poseban prijem za djecu zaposlenika. Više od stotinu djece tako je prisustvovalo na priredbama u Zagrebu i Rijeci, koje su uključivale susret s Djedom Božićnjakom te lutkarsku, odnosno mađioničarsku predstavu. Vrhunac oba događaja bilo je darivanje i fotografiranje s Djedom Božićnjakom.

 

Sve novosti

Show the newsfeed