Više
O nama

IT rješenja

Isporučujemo širok raspon IT rješenja – od jednostavnih upravljačkih sustava na operaterskim panelima do složenih, HA (high-availability) virtualiziranih rješenja.

Naša IT rješenja osmišljena su u skladu s potrebama krajnjih korisnika.  Prilikom dizajna IT infrastrukture,  koja se potpuno prilagođava zahtjevima automatizacije,  koristimo dugogodišnje iskustvo rada s vodećim platformama za automatizaciju.

Bez obzira na kompleksnost IT sustava, naš cilj je isporučiti rješenje koje je osmišljeno i prilagođeno zahtjevima upravljanja i vođenja proizvodnje. Pritom koristimo najnovije tehnologije i slijedimo najbolje prakse IT-a i kibernetičke sigurnosti.

Naša prilagođena rješenja po principu „ključ u ruke“ su autonomni računalni sustavi s ugrađenim funkcionalnostima koje jamče visoku dostupnost (high availability), sigurnost i performanse:

 

Virtualizacija – utemeljena na vodećim platformama za virtualizaciju

Optimalno dimenzioniranje  hardvera – sustav usklađen s potrebama automatizacije

Visoka dostupnost (high availability) – redundantni izvori napajanja u kombinaciji s pohranom (storage), server clusteringom i split-site rješenjima

Brza i sigurna mreža – VLAN razdvajanje infrastrukturnih i proizvodnih mreža s mogućnošću besprijekorne integracije u postojeće proizvodne mreže

Neprekidno napajanje (UPS) – automatsko gašenje i pokretanje sustava ovisno o dostupnosti vanjskog izvora energije

Kontrola kvalitete – u našoj radionici sastavljamo, konfiguriramo i ispitujemo opremu  prije isporuke na krajnje odredište

Opsežna dokumentacija  – po mjeri korisnika, koja uključuje dokumentaciju o dizajnu sustava, priručnik za održavanje, protokol ispitivanja i instalacije s podacima o mreži i napajanju uključenima u projektnu elektrodokumentaciju.

Sveobuhvatno rješenje za sigurnosno kopiranje i vraćanje podataka – namjensko hardversko rješenje za upravljanje infrastrukturom i sigurnosnim kopijama PCS-a.

Rješenje za daljinski pristup – mogućnost daljinskog povezivanja putem industrijskih uređaja za daljinsko spajanje, udaljena (remote) podrška i održavanje sustava

Antivirusna zaštita – sa središnjim upravljanjem i konfiguracijom prilagođenom zahtjevima PCS-a.

Rješenje za praćenje (monitoring) – uključuje nadzorne ploče za pregled stanja sustava te mogućnost slanja obavijesti e-mailom u slučaju problema.