Naše
Novosti

33. obljetnica Montelektra

5. lipnja 2023.

 

 

Povodom 33. obljetnice tvrtke, koja je osnovana 29. svibnja 1990. godine, Montelektro je organizirao proslavu rođendana u Rakovom Jarku, atraktivnoj lokaciji nedaleko jezera Bajer u Gorskom kotaru.
Rođendanska zabava okupila je zaposlenike i njihove obitelji, koji su uživali u ukusnoj domaćoj hrani i glazbi.

 

Cjelodnevni događaj upotpunila je i vožnja vlakićem organizirana od Rakova Jarka do špilje Vrelo, čija se starost procjenjuje na 3,5-4 milijuna godina, a posjetiteljima je pružila nezaboravno iskustvo.

Zaposlenici i njihovi gosti zabavljali su se  natječući se u tradicionalnim igrama za odrasle i djecu, poput bacanja sjekire, Airsofta, streljaštva i skakanja u vreći.

 

Tradicionalno, obilježavanje godišnjice osnutka tvrtke je prigoda za dodjelu posebnih priznanja i nagrada zaposlenicima koji u tekućoj godini slave jubilarnu obljetnicu rada.

 

U pratnji Uprave, proslavu jubileja slavljenicima je osobno  čestitao predsjednik Uprave g. Ferucio Muzica koji im je uručio posebno priznanje i plaketu. Gospodin Muzica je u svom govoru zahvalio svim zaposlenicima koji su tijekom godina doprinijeli uspjehu tvrtke.
Pritom je izrazio želju za nastavkom uspješnog poslovanja, razvoja i napretka, očuvanja dobre reputacije te socijalno osjetljivog i humano prihvatljivog odnosa prema zaposlenicima.

 

U 2023. godini, čak 24 zaposlenika proslavilo je svoju jubilarnu godišnjicu rada.

 

Sve novosti

Show the newsfeed