Read our
News

Specijalno izdanje BrauBevialea 2020

Najveći europski sajam namijenjen pivarskoj industriji održat će se od 10. do 12. studenog 2020.  u njemačkom Nürnbergu.

 

Organizator je, nakon brojnih konzultacija s partnerima, izlagačima i posjetiteljima donio odluku da se ovaj središnji događaj za pivarsku industriju ipak održi, uz maksimalno poštivanje svih epidemioloških mjera, poput obveznog nošenja maski, dezinficiranja ruku i pridržavanja odgovarajuće fizičke distance. Sukladno tome, BrauBeviale će se ove godine održati u specijalnom izdanju, s mnogo manje izlagača nego što je uobičajeno, a samim time i manjim brojem posjetitelja.

Među 186 izlagača na ovome sajmu, ponovno će biti i Montelektro.  Svjesni važnosti očuvanja svoje prisutnosti na međunarodnom tržištu, uprava Montelektra odlučila je i ove godine iskoristiti priliku da se uživo, neposrednim kontaktom, predstavi svojim potencijalnim klijentima. Ujedno će to biti prilika i za susret sa svim postojećim klijentima te razgovor o aktualnim i budućim zajedničkim projektima.

Predstojeći nastup na sajmu, bit će za Montelektro osmi po redu, a kao i uvijek,  predstavit će svoja usluge i cjelovita rješenja za integraciju sustava u industriji hrane i pića.

 

All news

Show the newsfeed