Tko smo mi O nama

Partnerstva i certifikati

Montelektro surađuje sa sljedećim partnerima:

 

Siemens

Siemens Solution Partners suodabrani certificirani sistem-integratori širom svijeta koji pružaju rješenja za Siemensove proizvode u sektorima Automatizacija i Upravljanje životnim ciklusom proizvoda. To klijentima donosi dokazanu stručnost u proizvodima i sustavima, kao i dubinsku primjenu znanja i iskustva u industriji.

 

 

Rockwell Automation

Rockwell RA System Integrator je dokazana, pouzdana i ustrojena organizacija koja nudi veliko iskustvo u dizajnu, implementaciji, vođenju projekata i održavanju industrijskih upravljačkih sustava. Od početnog projektiranja i konzultacija kroz razvoj sustava, puštanje u pogon i podršku, Montelektro kupcu pruža inovativna rješenja za upravljanje i automatizaciju kako bi održavao procese u proizvodnji.

 

 

ProLeiT

ProLeiT pruža inženjering za upravljanje procesima i MES rješenja za procesnu industriju. Modularni softverski sustav PlantiT nudi  prikupljanje procesnih podataka, tehnologiju upravljanja procesom i batch-sustavima i funkcije za cjelovito upravljanje proizvodnjom na različitim lokacijama (MES – Manufacturing Execution System) te integraciju ERP, LIMS i sustava održavanja.

Brewmaxx je izrađen po mjeri za pivarski sektor. Sustav upravljanjaobjedinjuje opsežno IT iskustvo i znanje tehnologije proizvodnje piva.

 

 

GE

Montelektro surađuje s GE Fanucom na području iFix / Proficy, SCADA aplikacija, iHistorian, iBatch i MES proizvoda.

 

 

Schneider Electric

Kao sistem-integrator s dokazanom tehničkom izvrsnošću, korisničkom uslugom i integritetom, Montelektro sudjeluje u SI programima kako bi se upoznao s nadolazećim verzijama proizvoda, ažuriranjima i drugim informacijama bitnim za uspjeh projekta.

 

 

 

 

ABC IT GmbH, sa sjedištem u Nürnbergu, specijalizirana je tvrtka je za razvoj hardvera i softvera za upravljanje sustavima na području SIEMENS SIMATIC S5 i S7 od 1999. godine.

next

O nama