Gdje to radimo industrije

Duhanska industrija

Naša rješenja po principu „ključ u ruke“ primjenjiva su i u duhanskoj industriji. Vrijedno znanje i iskustvo stekli smo radeći za vodećeg talijanskog proizvođača duhana, Garbuio. Zahvaljujući uspješnoj suradnji koja je uključivala našu podršku za automatizaciju i puštanje u pogon primarne obrade biljke, linije za obradu korijena i stabljike te preše po cijelom svijetu, otvorili smo vrata ove specifične industrije.

 

Danas nas proizvođači duhana prepoznaju kao pouzdanog partnera koji može udovoljiti svim njihovim zahtjevima, neovisno o veličini i tipu tvornice.

 

Uspješno smo rekonstruirali tvornice duhana u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini, u kojima surađujemo s vodećim proizvođačima i postrojenjima za pripremu listova, a svakako jedan od najvažnijih projekata na području jugoistočne Europe je preseljenje proizvodnje Tvornice duhana Rovinj u novu, „greenfield“ tvornicu u Kanfanaru. U sklopu tog projekta, Montelektro je proveo kompletnu opskrbu opreme, montažu i puštanje u pogon trafostanica, distribuciju energije, klimatizaciju (HVAC), osvjetljenje, IT i telefonsku mrežu te protupožarni sustav.

 

Također surađujemo i s prominentnim svjetskim proizvođačima i prerađivačima duhana, kao i proizvođačima strojeva za duhansku industriju.

Naši klijenti

Montelektro je završio nekoliko projekata u duhanskoj industriji širom svijeta. Neki od naših klijenata su:   Tvornica duhana Udbina Evans …

Više

Uspješne priče

Više