Tko smo mi O nama

O nama

Još od 1990. godine Montelektro je vodeći pružatelj inženjerskih rješenja –  u širokom rasponu industrijskih grana-  širom svijeta.

 

Nudimo visokokvalitetna rješenja po načelu “ključ u ruke” – elektroprojektiranje, izrada elektroormara, ugradnja, automatizacija i puštanje u rad – od malih aplikacija – sve do velikih i složenih suvremenih proizvodnih sustava.

 

Naš je cilj unaprijediti industrijski proces naših klijenata, ne samo unutar pojedinog projekta, već i  unutar cjelokupne proizvodnje – povećanjem produktivnosti, pouzdanosti i optimizacijom. Naučili smo da su samo prvoklasna oprema i najbolja rješenja dovoljno dobra za naše klijente. Stoga surađujemo s vodećim proizvođačima opreme, pratimo najnovije propise i trendove te implementiramo najviše industrijske standarde.

 

Naša najveća snaga su naši inženjeri, vrlo iskusni u pojedinoj industriji, s velikim znanjem – ne samo u automatizaciji – već i u procesu. Fleksibilni smo i prilagodljivi potrebama naših klijenata.

 

Montelektro zapošljava kvalificirane i iskusne, uglavnom sveučilišne diplomirane inženjere koji mogu pružiti brzu i učinkovitu uslugu širom svijeta. Danas Montelektro ima više od 155 zaposlenika, od čega 90 inženjera automatizacije.

 

Posjedujemo certificirani Sustav upravljanja kvalitetom koji zadovoljava zahtjeve ISO 9001, imamo ISO14001 certifikat za upravljanje okolišem i OHSAS18001 sustav upravljanja zdravljem i sigurnosti na radu.

 

Montelektro – Vaš pouzdan partner u industriji hrane i pića te cementnoj, farmaceutskoj, duhanskoj, čeličnoj i drugim industrijama.

next

Naše vrijednosti